Auteur: Matthijs

Ik ben Matthijs Hilboezen een reislustige jongen met een passie voor bloggen. In 2012 ben ik met begonnen een reisblog voor familie en vrienden zodat ze op de hoogte waren van mijn reisavonturen. Het bloggen over mijn reisavonturen is uitgegroeid tot een grote hobby die verder is gegaan op rugzak-reizen.nl.
Op rugzak-reizen schrijf ik artikelen die gaan over reizen met een rugzak, stedentrips en technologie. Door deze ervaringen te delen met een breed publiek hoop ik de liefhebber op leuke ideeën te brengen en/of van handige tips te voorzien.

Reizen heb ik altijd al willen doen en sinds 2009 heb ik veel van zowel binnen als buiten Europa gezien. Bestemmingen zoals Turkije, Iran, Myanmar, India en Australië heb ik al van mijn bucketlist kunnen afvinken. Het ontmoeten van lokale bevolking die je de natuur, cultuur en culinaire hoogstandjes van een bepaald land laten zien vind ik geweldig.
Waarom Rugzak-reizen ? Rugzak-reizen is de naam die ik gekozen heb voor mijn blog omdat ik in de meeste gevallen reis met een rugzak op mijn rug.

Wil je meer over mij weten? Stuur gerust een e-mail of vul het contactformulier in op de contactpagina.

Volg mij voor updates en ontwikkelingen op social media kanalen zoals Twitter, Facebook en Instagram.